Έτσι θα βρεθεί στους ισχυρούς!

Έτσι θα βρεθεί στους ισχυρούς!

Η φθίνουσα πορεία και η έλειψη θετικών αποτελεσμάτων έχει φέρει τον Παναθηναϊκό στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας της UEFA, με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να έχουν δύσκολες κληρώσεις.

Στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός αποκλείσει την Καμπάλα θα περάσει στα Playoffs του Europa League, όπου εάν τα πράγματα μείνουν ως έχουν, ο Παναθηναϊκός θα κληρωθεί με ομάδα από το γκρουπ των ισχυρών, όπου εκεί υπάρχουν αρκετά δύσκολοι αντίπαλοι. Πάντως, υπάρχουν πιθανότητες για το Τριφύλλι να βρεθεί στους ισχυρούς.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να γίνει κάτι τέτοιο. Είτε με τον αποκλεισμό τουλάχιστον 5 ομάδων στον 3ο προκριματικό του Europa League με υψηλότερη βαθμολογία από τον Παναθηναϊκό ή με τον αποκλεισμό τουλάχιστον 4 ομάδων στον 3ο προκριματικό του Europa League με υψηλότερη βαθμολογία από τον Παναθηναϊκό συν τον αποκλεισμό της Βάρνταρ από την Κοπεγχάγη στον 3ο προκριματικό του Champions League.

Πρακτίκα, ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκλειστούν τέσσερις ή πέντε από τις Ζενίτ, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Φενέρμπαχτσε, Σπάρτα Πράγας, Μίλαν, Αϊντχόφεν, Μπράγκα, Γάνδης, ΠΑΟΚ, Κρασνοντάρ, Μπορντό, Έβερτον, Μαρσέιγ, Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Φράιμπουργκ, Άστρα, Αούστρια Βιέννης και Μίντιλαντ.

Πάμε ταμείο με το Παναθηναϊκός – Καμπάλα και τα υπόλοιπα παιχνίδια του Europa League! Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News