Έτσι θα παίξει στη Βέροια

Έτσι θα παίξει στη Βέροια

Η νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ καθιστά ακόμη πιο αναγκαία τη νίκη για τον Παναθηναϊκό στον αποψινό αγώνα στη Βέροια με την τοπική ομάδα.

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν θα έχει για πρώτη φορά φέτος διαθέσιμους τους Ζέκα και Λεντέσμα, κάτι που τον υποχρεώνει να παρατάξει ένα εντελώς «φρέσκο» δίδυμο κεντρικών χαφ.

[ads2]

Ο Κουτρουμπής θα προωθηθεί στη συγκεκριμένη θέση και θα έχει στο πλευρό του τον Λουντ, ενώ η απουσία του Σάμπα καθιστά αναγκαστική επιλογή την παράταξη σχήματος με δύο στόπερ. Οι Μολέντο και Ιβανόφ, έχοντας τους Χουλτ και έναν εκ των Κουλιμπαλί ή Μέστο στα άκρα και τον Στιλ στο τέρμα θα συνθέτουν την οπισθοφυλακή του Παναθηναϊκού.

Όσο για τις άλλες θέσεις, Ιμπάρμπο και Γουακάσο θα βρίσκονται στις πτέρυγες και ο Βιγιαφάνιες θα κινείται πίσω από τον Μπεργκ. Ο Στραματσόνι πήρε μαζί του 19 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και ο Μπουμάλ με τον Ρέις.

ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News