"Έτσι θα κάνει τον Ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος-δεν απαντάει στα τηλέφωνα ο Μπαλτάκος"

"Έτσι θα κάνει τον Ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος-δεν απαντάει στα τηλέφωνα ο Μπαλτάκος"

 Ο πρόεδρος της επιτροπής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, κ. Στέφανος Αυγουλέας, αναφορικά με την είσοδο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στον Ερασιτέχνη, μίλησε για τα βήματα που έχουν γίνει.

Ακόμα εξέφρασε τη σιγουριά του  ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει τη δυνατότητα να ξανακάνει μεγάλο τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Παράλληλα έκανε λόγο για έλλειψη επικοινωνίας με την πλευρά του Δημήτρη Μπαλτάκου, αφού τόνισε ότι δεν απαντάει στα τηλέφωνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εμπλοκή του στην περίφημη υπόθεση Τσάκα:

«Ναι ισχύει, είχα προταθεί για το Δ.Σ. από τον κ. Τσάκα, εφόσον προχωρούσε τότε αυτή η κίνηση. Αυτά τα πράγματα είναι καταγεγραμμένα γεγονότα».

Για το πότε ήταν μέλος του Ερασιτέχνη:

«Ήμουν στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό μέχρι το 2011, μετά υπήρξε η διοίκηση Ρισβά, μετά οι διοικήσεις Μακρόπουλου, Μιχαλαριά και η νυν διοίκηση».

Για το ποιος είναι ο στόχος της κίνησης Γιαννακόπουλου για τον Ερασιτέχνη και το τι σημαίνει για τον σύλλογο η εμπλοκή του:

«Τόσο με την επιστολή του όσο και τη δήλωσή του, νομίζω είναι ξεκάθαρο: ο κ. Γιαννακόπουλος ενδιαφέρεται στο να συνδράμει ώστε ο ΠΑΟ να ξαναγίνει μεγάλος. Η ιστορία του ονόματος της οικογένειας Γιαννακόπουλου μιλάει από μόνη της, όπως και η εμπλοκή του στο καμάρι του συλλόγου, το τμήμα μπάσκετ. Επίσης η οικονομική ευρωστία του και οι πρόθεσή του να ξανακάνει τον Παναθηναϊκό έναν σύλλογο μεγάλο, όπως λέει και ο ύμνος μας».

Για την προσπάθειά του να έρθει σε επαφή με τη διοίκηση Μπαλτάκου:

«Από όσο γνωρίζω, ούτε η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει απαντήσει στην επιστολή του κ. Γιαννακόπουλου. Εγώ χθες μίλησα με τον κ. Μπαλτάκο και μου είπε ότι θα με έπαιρνε αργότερα αλλά δεν το έκανε. Προσπάθησα ξανά αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση. Σήμερα πήρα ξανά και μου είπαν ότι είχε κάποιο ραντεβού και πάλι δεν μπόρεσα να μιλήσω. Στη συνέχεια έστειλα e-mail ζητώντας συνάντηση για το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας ή της Μεγάλης Τρίτης, γιατί μετά υπάρχει το Πάσχα. Στην επιστολή του ο κ. Γιαννακόπουλος έβαλε κάποιες άμεσες προθεσμίες γιατί πρέπει να πάρουμε όποια στοιχεία υπάρχουν, ώστε να γίνει αξιολόγηση και τον Ιούνιο να γίνει η αλλαγή διοίκησης.

Δεν θέλω να είμαι αρνητικός, όμως δύο μέρες τώρα ο κ Μπαλτάκος δεν είχε τα τηλέφωνά μου. Τώρα τα έχει, όμως από χθες το πρωί μέχρι τώρα που μιλάμε δεν υπάρχει ανταπόκριση. Πρότεινα μέσω e-mail να γίνει αυτή η συνάντηση με την ομάδα εργασίας που έχει ορίσει ο κ. Γιαννακόπουλος ώστε να συζητήσουμε και να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Αρκετά από τα θέματα είναι απλά και μπορούν να προχωρήσουν και μέσω email, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Στην εποχή που ζούμε όλα αυτά μπορούν να σταλούν μέσω email και να διευθετηθούν».

Για την πιθανότητα να υπάρξει εμπλοκή Γιαννακόπουλου με την παρούσα διοίκηση και το αν ο κ. Μπαλτάκος δεν είναι μέσα στα «πρόσωπα κοινής αποδοχής»:

«Είναι σαφής στην επιστολή του, καταλαβαίνει όποιος διαβάζει ελληνικά. Δεν μπορώ να απαντήσω για τον κ. Μπαλτάκο. Δεν μπορώ να ερμηνεύσω εγώ τη δήλωση Γιαννακόπουλου, αλλά για μένα είναι σαφής δήλωση».

Για το αν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο από πλευράς Γιαννακόπουλου:

«Αν δείτε τόσο στην επιστολή όσο και στη δήλωσή του, τον Ιούνιο θα ανακοινωθεί το πλάνο της επόμενης χρονιάς και των επόμενων ετών. Με την ομάδα που θα επιλέξει ο κ. Γιαννακόπουλος και τη δική του βοήθεια σκοπός είναι να έρθουν καλύτερες μέρες για σύλλογο. Υπάρχει ακριβές πλάνο αλλά δεν μπορώ να αναφέρω λεπτομέρειες. Μπορεί το οικονομικό σκέλος να αφορά 2-3 εκατ. ευρώ, μπορεί να είναι και μικρότερο».

Για το γηπεδικό:

«Στη δήλωσή του ο κ. Γιανακόπουλος καλεί την ΠΑΕ να γίνει οδηγός στο πρότζεκτ του γηπεδικού και μαζί με τον Ερασιτέχνη να ενεργήσουν ώστε να προχωρήσει το θέμα του γηπέδου. Αυτονόητα η ΚΑΕ θα ακολουθήσει τις αποφάσεις που θα ληφθούν από πρόσωπα κοινής εμπιστοσύνης και αποδοχής. Μακάρι να προχωρήσει το θέμα στο Γουδί αλλά από ότι καταλαβαίνω από σημερινά δημοσιεύματα παρότι από την Alpha Bank υπάρχει διάθεση για απεμπλοκή από τον Βοτανικό και να πάμε στο Γουδί, από την άλλη πλευρά όμως υπάρχουν διάφορες ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε το θέμα στην παρούσα φάση να μην είναι τόσο ώριμο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News