ΕΤΣΙ είναι Παναθηναϊκέ!

στοιχηματικές εταιρείες

Τα παιχνίδια δεν κερδίζονται με τις φανέλες και τα ονόματα, αλλά με πράξεις μέσα στο γήπεδο και αυτό μάλλον το λησμόνησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι Πράσινοι έμειναν παραπάνω απ’ ότι έπρεπε στη νίκη της Λεωφόρου και “πλήρωσαν” το …χαλαρό ξεκίνημα τους στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Σταδίου. Το …ξυπνητήρι χτύπησε μετά το γκολ των γηπεδούχων και οι παίκτες του Στραματσόνι μπήκαν – έστω και …αργοπορημένα – στο παιχνίδι, όμως ήταν από αυτές τις βραδιές που δεν πήγε τίποτα καλά για το Τριφύλλι.

[ads2]

Οι Πράσινοι συνήλθαν σχετικά γρήγορα μετά το πρώτο τέρμα της ΑΕΚ, αντέδρασαν και έδειχναν ικανοί να επιστρέψουν στη διεκδίκηση των τριών βαθμών, όμως το γκολ του Μπαρμπόσα που ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα και η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Βιγιαφάνιες έκαναν ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή τους.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι Πράσινοι δεν πέταξαν “λευκή πετσέτα” και πάλεψαν για την ανατροπή. Η είσοδος του Αμπέντ ήταν η “πνοή” που χρειαζόταν η μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, ενώ το γρήγορο γκολ του Λέτο στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε πόντους ψυχολογίας στο Τριφύλλι. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε στο δεύτερο ημίχρονο, οι Πράσινοι δεν άντεξαν και έφυγαν ηττημένοι από έναν “τελικό”, κυρίως εξαιτίας των λαθών τους.

Ο Στιλ ήταν σε άλλη μια αναμέτρηση κατώτερος του αναμενόμενου και των δυνατοτήτων του, η έμπειρη αμυντική γραμμή του Τριφυλλιού έκανε πολλά και εύκολα λάθη, ενώ η πλειοψηφία των παικτών του Παναθηναϊκού κινήθηκε στη …μετριότητα. Ο Λέτο – που μπήκε ως αλλαγή- έκανε ηγετική εμφάνιση και λίγο έλειψε να αλλάξει μόνος του τα δεδομένα στο παιχνίδι, ο Μπεργκ ήταν μέσα στις φάσεις, αλλά φανερά εκνευρισμένος από την κάρτα που δέχθηκε και του στερεί τη συμμετοχή στη συνέχεια των πλέι οφ, ο …ζαλισμένος Ζέκα πάλεψε όσο μπορούσε, ενώ ο δραστήριος Βιγιαφάνιες πήγε νωρίς στα αποδυτήρια.

Πλέον ο Παναθηναϊκός δεν ορίζει τη μοίρα του στα πλέι οφ, αλλά εξαρτάται από τα αποτελέσματα των συνδιεκδικητών του εισιτηρίου που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Πράσινοι έχασαν μια σπουδαία ευκαιρία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και δεν έδειξαν “χαρακτήρα” σε ένα σημαντικότατο παιχνίδι, όμως ακόμα ελπίζουν…

novasports.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News