Έτσι έρχεται στον Παναθηναϊκό ο Τζαβέλλας

Έτσι έρχεται στον Παναθηναϊκό ο Τζαβέλλας

ΠΑΟΚ και Τζαβέλλας οδεύουν προς διαζύγιο και ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τις εξελίξεις έχοντας ήδη κάνει μία διερευνητική επαφή με την πλευρά του διεθνή μπακ.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ξεκαθάρισε πως είναι θετικός στην προοπτική του Παναθηναϊκού, αρκεί να μην βρει ομάδα στο εξωτερικό που να τον καλύπτει και να υπάρχει κάποια σύγκλιση στο οικονομικό.

[brid video=”104879″ player=”7732″ title=” !”]

Οι “πράσινοι” είναι δεδομένο πως δεν μπορούν να φτάσουν τον μισθό που έπαιρνε στον ΠΑΟΚ, ωστόσο σκέφτονται να τον δελεάσουν με διάφορα μπόνους, ενώ ποντάρουν και στην επιθυμία του να φορέσει την “πράσινη” φανέλα από μικρός.

Το “τριφύλλι” θα πρέπει να περιμένει το επόμενο δεκαπενθήμερο για να δει τι θα γίνει με την περίπτωση του Έλληνα αμυντικού, καθώς τότε εκτιμάται πως θα έχει ξεκαθαρίσει το αν θα συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο του εξωτερικού ή αν θα πρέπει να εξετάσει τις “εν Ελλάδι” προτάσεις που θα έχει.

Τόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όσο και ο Νίκος Λυμπερόπουλος πιστεύουν πως -παρόλο που έχει δύσκολο χαρακτήρα- πως αποτελεί μία εξαιρετική περίπτωση για το “τριφύλλι” προκειμένου να πάρει αμέσως θέση βασικού και να κάνει την διαφορά στον Παναθηναϊκό.

Ερωτηματικό φυσικά θα είναι για το αν κάποιος εκ των Τελάντερ/Κουτρουμπή θα “δεχθεί” να περιοριστεί σε ρόλο μεταξύ πάγκου και εξέδρας, βάζοντας ερωτηματικά για την θέση τους στο ρόστερ το καλοκαίρι…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News