Αισιόδοξος για το Κύπελλο ο Εμποκού

Τα βρίσκουν μέχρι 20/6, ειδάλλως «παίζει» μέχρι και υποβιβασμός!

Την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του Κυπέλλου είναι δύο στόχοι αρκετά εφικτοί για τον Πολ Ζοσέ Εμποκού, ο οποίος επεσήμανε πως ο Παναθηναϊκός έχει αρκετές πιθανότητες να πετύχει το συγκεκριμένα στόχο.

Ο Κονγκολέζος εξτρέμ μίλησε στην “Πράσινη” μεταξύ άλλων για:

Tην βελτιωμένη εικόνα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι Κυπέλλου: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε όλα όσα έπρεπε για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Δουλέψαμε σκληρά, πιέσαμε, κάτι που μας έλειψε στον αγώνα πρωταθλήματος»

Tο αν το αποτέλεσμα του 1ου αγώνα αρκεί για την πρόκριση: «Πρέπει να είμαστε το ίδιο καλοί στον επαναληπτικό για να περάσουμε στον τελικό».

Tο ότι ο Παναθηναϊκός κράτησε το «μηδέν» στην άμυνα σε έναν πρώτο ημιτελικό εντός έδρας: «Πάντα στα διπλά παιχνίδια είναι σημαντικό να μη δέχεσαι γκολ στην έδρα σου. Εμείς το καταφέραμε αυτό και θα πάμε εκεί να κρατήσουμε και πάλι το μηδέν, αναζητώντας όμως και ένα γκολ στην επίθεση»

Tο αν πείσμωσε η ομάδα μετά την ήττα στην Τούμπα και το που πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός: «Ναι θυμώσαμε λίγο, αλλά όχι με κακή έννοια. Απλά είχαμε περισσότερο επιθυμία να τους κερδίσουμε. Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, αλλά ο στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό και να πάρουμε το τρόπαιο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News