Έρχεται "βαρύς" Απρίλης

Το «ευχαριστώ» της ΠΑΕ στον κόσμο

Ιδιαίτερα δύσκολος αναμένεται να είναι ο Απρίλιος για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει πολλά δύσκολα ματς τον τέταρτο μήνα του χρόνου.

Το πρώτο ματς θα γίνει το βράδυ της 2ας Απριλίου στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ , ενώ λίγες ημέρες αργότερα, στις 6 Απριλίου, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στη Λεωφόρο τον Πανιώνιο.

Στη συνέχεια οι Πράσινοι θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για το απαιτητικό εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ (09/04) και μετά από τρία εικοσιτετράωρα (12/04), οι δύο ομάδες θα ξαναπαίξουν στη Λεωφόρο αυτή τη φορά για το κύπελλο.

Στις 23 Απριλίου -και μετά την διακοπή για το Πάσχα- το “τριφύλλι” επιστρέφει με παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο, ενώ τέσσερις ημέρες μετά το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (δεύτερος ημιτελικός Κυπέλλου).

Tέλος, στις 30 Απριλίου με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ (τελευταία αγωνιστική κανονικής περιόδου), συμπληρώνοντας επτά ματς σε λιγότερο από έναν μήνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News