Οι επόμενοι 4 μετά τον Βλαχοδήμο και το κέρδος των 9 εκατ. ευρώ!

Οι επόμενοι 4 μετά τον Βλαχοδήμο και το κέρδος των 9 εκατ. ευρώ!

Ο Παναθηναϊκός θα πάρει οικονομική “ανάσα” από την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, καθώς θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ πάνω από 1.5 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, αυτό το πόσο δεν αρκεί προκειμένουν να διευθετηθούν όλες οι υποχρεώσεις, γι’ αυτό και η πώληση κι άλλων παικτών είναι δεδομένη.

Στη λίστα προς πώληση μετά τον Βλαχοδήμο βρίσκονται οι Λουντ, Χουλτ και Κουτρουμπής. Τι ισχύει με Μολέδο…

Σχετικά με τον Λουντ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι, οι πράσινοι θέλουν πρώτα να υπάρξει ανανέωση και στη συνέχεια να βγει στο… σφυρί. Οι πράσινοι ευελπιστούν να έχουν 2 εκατ προσφορά για τον παίκτη.

Όσον αφορά τον… ακριβό Χουλτ (450.000 συμβόλαιο), στον Παναθηναϊκό δε θα έλεγαν όχι, αν η πρόταση τους ικανοποιούσε.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής βρίσκεται κι αυτός στη λίστα προς πώληση. Για τον Έλληνα αμυντικό είχε ενδιαφερθεί στο παρελθόν η Κροτόνε, η οποία έδινε περίπου 1.2 εκατ για τον κάνει δικό της.

Τέλος, για τον Ροντρίγκο Μολέδο, καθόλου αρνητικοί δεν είναι στον Παναθηναϊκό να πουλήσουν τον Μολέδο πριν λήξει το συμβόλαιό του.

Οι άθρωποι του τριφυλλιού πιστεύουν πως αν προχωρήσουν οι παραπάνω πωλήσεις, τότε θα μπουν τα ταμεία της ΠΑΕ συνολικά πάνω από 6,5 εκατ. ευρώ, ενώ το συνολικό όφελος θα ξεπερνά τα 9.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News