Επιβεβαίωση newspao: Δύο ομάδες του ΝΒΑ κοιτάζουν τον Τζέιμς!

Η φάση της βραδιάς από τον Τζέιμς! (vid)

Το newspao.gr σας είχε αποκαλύψει από τις 1/3/17 το ενδιαφέρον δύο ομάδων του ΝΒΑ για τον Μάικ Τζέιμς.

Στα δύο παιχνίδια με την Φενέρ, οι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Μάικ Τζέιμς είχαν στείλει εκπροσώπους τους στο ΟΑΚΑ. Αυτές οι δύο ομάδες είναι, όπως είχαμε πει και τον Μάρτη, οι Μπρούκλιν Νετς και οι Φοίνιξ Σανς, οι οποίες έστειλαν άτομα να δουν τόσο τον Μάικ Τζέιμς, όσο και άλλους παίκτες από το παιχνίδι.

Τους Μπρούκλιν Νετς εκπροσώπησε ο Μάικ Μπατίστ, ο οποίος είδε την αγαπημένη του ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά και τους Μάικ Τζέιμς και Μπενέτ (Φενέρ) ενόψει της επόμενης σεζόν στο ΝΒΑ. Η ομάδα του Μπρούκλιν θα κληθεί να κάνει το σχεδιασμό της νέας σεζόν τις επόμενες εβδομάδες και θέλει να έχει ολοκληρωμένη άποψη, τόσο για τους παίκτες που έχουν επιλέξει μέσω του ντραφτ (Μπενέτ), όσο και για τους παίκτες που παρακολουθούν (σ.σ. Τζέιμς).

Από την άλλη, οι Φοίνιξ Σανς είχαν στείλει υψηλόβαθμα στελέχη στα VIP του ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσουν -κυρίως- τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος τους ενδιαφέρει και με τον οποίον είχαν κάνει συζητήσεις και το προηγούμενο καλοκαίρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News