"Επίθεση" ιστοσελίδας Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός! (pic)

Γιαννακόπουλος-Αλαφούζος

Ιστοσελίδα συμφερόντων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, επιτέθηκε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία, τα οποία… παρουσίασε το πρωί ο Σταμάτης Γαρρής στον ΣΠΟΡ Fm.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα του leoforos.gr:

Περισσότερο με προσπάθεια να… θολώσει τα ήδη θολά νερά των πραγματικών οικονομικών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και λιγότερο να ρίξει φως, ώστε να μάθει επιτέλους ο κόσμος του τριφυλλιού την αλήθεια για το ύψος των χρεών της εταιρίας, έμοιαζε η παρέμβαση του Σταμάτη Γαρρή, στον ΣΠΟΡ FM.

Και αυτό που επιχείρησε, ουσιαστικά, να κάνει δεν ήταν τίποτα άλλο απ’ το να επιχειρήσει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, εμπλέκοντας μέσα στην όλη συζήτηση για τα χρέη την αλλαγή του φορολογικού νόμου, αφαιρώντας το Κορωπί, αγνοώντας τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ, τρέχουσες, μελλοντικές και παλαιές και ξεχνώντας τις προσωπικές δεσμεύσεις του Γιάννη Αλαφούζου.

"Επίθεση" ιστοσελίδας Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός! (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News