Επιστροφή Σίφο στον Παναθηναϊκό

Επιστροφή Σίφο στον Παναθηναϊκό

Βραδιά των… στόπερ είναι η αποψινή για τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό διότι πέραν του Βούλγαρου Ιβάν Ιβάνοφ που είναι το φαβορί για τη θέση του αριστεροπόδαρου στόπερ το “κόλπο” που παλεύει το Τριφύλλι ακούει στο όνομα Γκόρντον Σίλντενφλεντ!

Οι “πράσινοι” φαίνεται να έχουν προσεγγίσει την πλευρά του “Σίφο” για το ενδεχόμενο επιστροφής και σε επίπεδο προθέσεων τα μηνύματα μόνο αποθαρρυντικά δεν είναι.

[ads2]

Ο Στραματσόνι επιθυμεί την απόκτηση δύο στόπερ και έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για τον Σίλντενφελντ που θεωρεί ότι μπορεί να δέσει αρμονικά με τον Μολέδο, αν και άπαντες γνωρίζουν ότι τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσής του μόνο εύκολα δεν είναι, τόσο όσον αφορά στις απολαβές του συμβολαίου του, όσο και στο θέμα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την οποία έχει συνεργασία έως το 2018, αν και οι Κροάτες δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο δανεισμού του αρκεί να καλυφθεί το συμβόλαιό του.

Προς το παρόν ο Σίλντενφελντ είναι με την Εθνική Κροατίας στο Euro και οι εξελίξεις αναμένονται μετά το πέρας των υποχρεώσεών του, αν και υπάρχουν επαφές του ατζέντη του με τον Παναθηναϊκό σε πολύ συχνή βάση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News