ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΕΔ: Αυτές είναι οι καταγγγελίες-ΒΟΜΒΑ που "καίνε" τον Κύζα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΕΔ: Αυτές είναι οι καταγγγελίες-ΒΟΜΒΑ που "καίνε" τον Κύζα

Προφητικός ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος, πριν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, για τον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου…

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε στείλει επιστολή, δύο μέρες πριν το παιχνίδι, με την οποία εξέφραζε την ανησυχία του για τις διαιτητικές αποφάσεις του Κύζα στο παιχνίδι της Τούμπας.

Στην επιστολή τονίζεται ότι ο Κύζας φιλοξενείται σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ο ιδιοκτήτης του οποίου διατηρεί φιλικές σχέσεις με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ!

Η επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου

Αγαπητέ κ.Τριτσώνη,

Σας στέλνω αυτή την εμπιστευτική επιστολή, διότι θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια ιδιαίτερα ανησυχητικά στοιχεία, τα οποία ήρθαν σε γνώση μας, σε σχέση με τον διαιτητή του μεθαυριανού αγώνα Κυπέλλου.

Γνωρίζουμε ότι ο κ. Κύζας φιλοξενείται από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου SARISSA, τον κ. Τσακίρη, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Η φιλοξενία περιλαμβάνει ακόμα και πιο «σύνθετες προσωπικές εξυπηρετήσεις».

Ο ξενοδόχος αυτός είναι ένθερμος οπαδός του ΠΑΟΚ και διατηρεί συχνότατες επαφές με τη διοίκησή του, προτείνει δε ακόμα και άτομα για την προσωπική ασφάλεια του ιδιοκτήτη του.

Οπως γνωρίζετε, ο κ. Κύζας έχει επανειλημμένως αδικήσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και οι παραπάνω πληροφορίες δεν μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα σε σχέση με τη μεθαυριανή διαιτησία.

Η μόνη θέση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ είναι η ορθή και δίκαιη αντιμετώπισή του από τους διαιτητές στους αγώνες.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΕΔ: Αυτές είναι οι καταγγγελίες-ΒΟΜΒΑ που "καίνε" τον Κύζα

Πάμε ταμείο: Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News