Επίσημο: Τα εισιτήρια με Ολυμπιακό - Ποιες οι τιμές τους

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη συμπεριφορά του κόσμου με Λάρισα: "Σας ευχαριστούμε..."

Ξεκινά αύριο η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Προτεραιότητα για τους «Συμμάχους», δικαίωμα αγοράς μέχρι δύο εισιτήρια ανά κάρτα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League 2017-18. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 28/10 στις 19:30, στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης».

Η διάθεση των εισιτηρίων που ξεκινά αύριο Πέμπτη 19/10 στις 10:00 π.μ. τόσο μέσω web όσο και από τα εκδοτήρια στο γήπεδο, δίνει προτεραιότητα στα Μέλη της Παναθηναϊκή Συμμαχίας έως και την 22α Οκτωβρίου 2017.

Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να αγοράσει μέχρι δύο (2) εισιτήρια ανά κάρτα. Τονίζεται ότι η αγορά εισιτηρίων δεν θα είναι εφικτή χωρίς την επίδειξη της κάρτας μέλους και τον αντίστοιχο ΑΜΚΑ.

Tη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα θα «ανοίξει» για όλους τους φιλάθλους μέσω viva.gr αλλά και μέσω box office στη Λεωφόρο.

Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων θα είναι 10.00 έως 17:30 τις καθημερινές, ενώ το Σαββατοκύριακο τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

Επίσημο: Τα εισιτήρια με Ολυμπιακό - Ποιες οι τιμές τους

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 2 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News