Επιμένει η Σταντάρ για Λουντ, «άγνοια» για Ναντ και Βιγιαφάνες

Επιμένει η Σταντάρ για Λουντ, «άγνοια» για Ναντ και Βιγιαφάνες

Την τελική της πρόταση αναμένεται να καταθέσει σε λίγες ημέρες η Σταντάρ Λιέγης για την απόκτηση του Ρόμπιν Λουντ. Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός, περί μεταγραφικής κίνησης από πλευράς Ναντ για την αγορά του Λούκας Βιγιαφάνες.

Η βελγική ομάδα θέλει να εντάξει πάση θυσία στο δυναμικό της, τον Λουντ και δεν πρόκειται να εγκαταλείψει εύκολα την προσπάθειά της. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα κατατεθεί η τελική πρόταση για τον άσσο του «Τριφυλλιού» την τρέχουσα εβδομάδα.

Όπως έχετε ενημερωθεί, ο Παναθηναϊκός ζητά 1 εκατομμύριο ευρώ για την παραχώρηση του Λουντ, ενώ ο τελευταίος έχει θέσει ως προτεραιότητα την μετακόμισή του στην Αγγλία.

Μόνο στα… λόγια

Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό στην υπόθεση του Λούκας Βιγιαφάνες. Ο Παναθηναϊκός διέψευσε τα δημοσιεύματα, που ήθελαν τον Κλαούντιο Ρανιέρι να φλερτάρει με την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Ο «Βίγια» θα λάβει την ελληνική υπηκοότητα τις επόμενες ημέρες και είναι γεγονός ότι θα εκτοξεύσει τις μετοχές του στο μεταγραφικό παζάρι του χειμώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News