Επική ατάκα Παππά για τον ρόλο του στα αποδυτήρια!

Επιβεβαίωσε τη δημιουργία γηπέδου μπάσκετ στις φυλακές ο Παππάς

Με εκπληκτικό τρόπο απάντησε ο Νίκος Παππάς σε ερώτηση για τον ρόλο του μέσα στα αποδυτήρια

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μπήκαμε πολύ αποφασισμένα. Θέλαμε να αντιδράσουμε μετά το κακό αποτέλεσμα στην Βαρκελώνη. Ένα κακό διάστημα είχαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο και θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη διαφορά από τους 10 πόντους στο τέλος».

Στη συνέχεια τόνισε: «Σίγουρα, πληγώθηκε ο εγωισμός μας και θέλαμε να αντιδράσουμε. Η φετινή χρονιά είναι πολύ ιδιαίτερη. Ο Ερασιτέχνης καταρρέει, το ποδόσφαιρο χαροπαλεύει και θέλουμε εμείς να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο, γιατί μόνο το μπάσκετ μπορεί να φέρει μεγάλες χαρές. Το ξέρουμε και αυτή η χρονιά πρέπει να είναι ιερή για όλους, γιατί είναι πολύ σημαντική για τον σύλλογο. Έχουν έρθει μεγάλοι παίκτες που δεν χαμπαριάζουν από άγχος και θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Είμαστε εδώ, γιατί το μπάσκετ στηρίζεται από έναν άνθρωπο που τα… σκάει. Πρέπει ο κόσμος να είναι δίπλα, για να δώσουμε χαρά σε ανθρώπους, των οποίων ο εγωισμός έχει πληγωθεί».

Σχετικά με το αν ο ρόλος του είναι πιο μεγάλος και στα αποδυτήρια, δήλωσε: «Αν χρειαστεί να πω μία κουβέντα, ίσως την πω είτε είναι στη δικαιοδοσία μου είτε όχι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News