Οι ενέργειες του Αλαφούζου συντηρούν τα σενάρια

Παρελθόν ο Τουμαζάτος!

O Γιάννης Αλαφούζος θέλει να πουλήσει τις μετοχές που έχει στον Παναθηναϊκό και κάνει συνεχώς επαφές, προκειμένου να βρει στον σωστό επενδυτή.

Τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει είναι πολλά, αλλά όλες οι συναντήσεις του μεγαλομετόχου των “πρασίνων” γίνονται με άκρα μυστικότητα.

Ο Αλαφούζος δε θέλει να μιλάει για αυτά τα θέματα δημόσια και αυτό από τη μία είναι καλό, καθώς θέλει να προστατέψει το απόρρητο των συνομιλιών και να μην είναι εκτεθειμένη και η ομάδα που έχει δημιουργήσει ο ίδιος.

Παρόλα αυτά τα πράγματα είναι αρκετά πρωτόγνωρα τόσο για τον ίδιο τον επιχειρηματία, αλλά και για τον σύλλογο διότι αυτές οι τακτικές γίνονται για πρώτη φορά.

Κορυφώνεται η δράση στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών και ο Μπετατζής φέρνει την ανάπτυξη με 9 επιλογές… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News