"Ενδιαφέρον για Πλάσιντ ο Παναθηναϊκός"

"Ενδιαφέρον για Πλάσιντ ο Παναθηναϊκός"

Ο 28χρονος τερματοφύλακας, Τζον Πλάσιντ, υποστήριξε ότι έχει προσεγγιστεί από τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Επιθετικό και επιτελικό χαφ θέλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όμως από τη Γαλλία μπαίνει στην επικαιρότητα ένας τερματοφύλακας! Πρόκειται για τον 28χρονο Τζον Πλάσιντ, ο οποίος υποστήριξε πως έχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό.

Ο Πλάσιντ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα “madeinfoot.com” και ο δημοσιογράφος ανέφερε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του, υπάρχουν δύο ενδιαφερόμενες ελληνικές ομάδες και η μία είναι ο Παναθηναϊκός

“Είμαι ενήμερος για το ενδιαφέρον των δύο ελληνικών ομάδων. Σήμερα, στις μεταγραφές το να ενδιαφέρεται μία ομάδα δεν σημαίνει τίποτα. Μεταξύ του ενδιαφέροντος και της επίσημης πρότασης, υπάρχει ένας ωκεανός. Η Ελλάδα διαθέτει ένα δυνατό πρωτάθλημα και θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο club, μόνο μικρό δεν τον λες. Φυσικά και θέλω να αγωνιστώ σε αυτόν. Θέλω να υπογράψω σε μία ομάδα και να αναπληρώσω το χαμένο χρόνο” ήταν η απάντηση του Πλάσιντ.

Λέγοντας “χαμένο χρόνο”, ο 28χρονος τερματοφύλακας εννοεί το γεγονός πως είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι του 2016 όταν και αποχώρησε από την Ρέιμς.

Ο Πλασίντ είναι διεθνής με την εθνική Αϊτής (20 συμμετοχές) και έχει παίξει και στην Χάβρη. Διαθέτει γαλλικό διαβατήριο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News