Ένας... άλλος Χουλτ φέτος

Το χιούμορ του Χουλτ στην απουσία του Μπεργκ

Έναν άλλον… καλύτερο Νίκλας Χουλτ αναμένεται να δούμε τη νέα σεζόν, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ποντάρει πολλά στην εμπειρία του.

Μπορεί τον περασμένο μήνα να δημιουργήθηκαν κάποια θέματα με τον Σουηδό άσο, καθώς με την προσφυγή που έκανε έβαλε σε “μπελάδες” το σύλλογο, αλλά επ’ ουδενί δεν ήθελε να φύγει από τον Παναθηναϊκό.

Ήταν ενδεικτικό πως απέρριψε προτάσεις με καλύτερα λεφτά από ευρωπαϊκές ομάδες (Σταντάρ Λιέγης και Κόνιαρσπορ), επιλέγοντας να παραμείνει στους “πράσινους”.

Ήδη τα δείγματα που έδειξε στο Τέχελεν ήταν κάτι παραπάνω από θετικά και θα αποτελέσει το βασικό γρανάζι του Τριφυλλιού στην αριστερή πλευρά.

Το πάθος που έβγαζε στις προπονήσεις, μαζί με τις ηγετικές τάσεις που έδειξε όλο αυτό το χρονικό διάστημα στα φιλικά που έδωσε, θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για μία καλή χρονιά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News