Ένα χρόνο αήττητος στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Η 12άδα του Παναθηναϊκού στο ματς με την ΤΣΣΚΑ

Ρεκόρ στα εντός έδρας παιχνίδια έχει σημειώσει ο Παναθηναϊκός στην διετία που η Euroleague έχει εφαρμοσμένο το νέο σύστημα διεξαγωγής.

Καταρχήν, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είναι η μοναδική αήττητη σε εντός έδρας παιχνίδια με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στα πλαίσια της regular season της Euroleague η τελευταία ήττα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ εντοπίζεται ένα χρόνο πριν. Στις 18 Νοέμβρη του 2016 ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 77-79 από τον Ολυμπιακό.

18 Νοέμβρη 2017 και… ο Παναθηναϊκός μετρά 14 (!) συνεχόμενες νίκες στο «σπίτι» του. Συνολικά στην regular season (πέρυσι – φέτος) μετρά 17/18 νίκες, εκ των οποίων οι 16 προήλθαν με τον Τσάβι Πασκουάλ στο τιμόνι της ομάδας. Το «Τριφύλλι» έχει δύο εντός έδρας παιχνίδια μπροστά του με Ρεάλ Μαδρίτης και Μάλαγα και μια μοναδική ευκαιρία να διευρύνει ακόμη περισσότερο τα εντυπωσιακά του «σερί»!

Τέλος, Παναθηναϊκός έχει βελτιωμένα ρεκόρ σε σχέση με πέρυσι, όπως μπορείτε να διακρίνετε παρακάτω:

Πρώτες 8 αγωνιστικές:
Φέτος: 3/3 εντός (100%), 2/5 εκτός (40%) – (ΣΥΝ: 5-3)
Πέρυσι: 3/4 εντός (75%), 1/4 εκτός (25%) – (ΣΥΝ: 4-4)

Επιμέλεια: Νότης Καμπέρης

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News