"Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι γράφουν τα σάιτ"

Στο ραντάρ της Άρσεναλ ο Εμμανουηλίδης

Το next big thing του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Εμμανουηλίδης μίλησε στη NOVA για το επαγγελματικό ντεμπούτο του στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή και τους στόχους του με το Τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το ντεμπούτο στην Πάτρα:

«Είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά από τη στιγμή που ο κόουτς μου ανακοίνωσε ότι θα ήμουν στην αποστολή, πίστευα ότι θα κάνω το ντεμπούτο μου».

Για τη συνέχεια από εδώ και πέρα

«Εγώ θα προπονούμαι κάθε μέρα όσο πιο σκληρά μπορώ, γιατί μου δίνεται η μοναδική ευκαιρία να προπονούμαι με την πρώτη ομάδα και είναι διαφορετικά τα πράγματα, έχεις συμπαίκτες ποιότητας πολύ καλής, σε βοηθά να βελτιώνεσαι συνεχώς. Σκοπός μου είναι να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα, να δείξω στον κόουτς ότι αξίζω να παίζω και θα κάνω τα πάντα».

Για την υπογραφή το καλοκαίρι και την παρουσία του στην προετοιμασία:

«Δεν περίμενα ούτε να υπογράψω, ούτε να πάω στην προετοιμασία. Είχα μια καλή σεζόν με την Κ17 και μετά ο κύριος Φύσσας μου ανακοίνωσε με χαρά ότι θα υπογράψω, με πίστευε από την αρχή της χρονιάς. Μετά από λίγο καιρό μου ανακοίνωσε πως θα φύγω προετοιμασία και πως ο κόουτς με πιστεύει και με θέλει κοντά του. Χάρηκα αλλά ταυτόχρονα ήμουν και αγχωμένος γιατί ήθελα να δείξω πράγματα, να δείξω το ταλέντο μου. Στην προετοιμασία αισθάνθηκα πολύ ωραία, το κλίμα ήταν πολύ καλό και με υποδέχθηκαν λες και ήμουν πολύ καιρό στην ομάδα. Δεν το περίμενα. Ο κύριος Ουζουνίδης μου έδωσε και χρόνο συμμετοχής, τον ευχαριστώ για όλα».

Για το ποιοι τον βοηθάνε στην πρώτη ομάδα:

«Όλοι με βοηθάνε, δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον. Έχω πιο πολύ σχέσεις με τα παιδιά της Κ20 που τους ξέρω καλύτερα, τον Μπουζούκη, τον Πίσπα, αλλά με όλους τα πάω καλά. Είτε ξένους, είτε Έλληνες είμαστε ΟΚ μεταξύ μας».

Για όσα γράφονται για ομάδες του εξωτερικού (Άρσεναλ, Αϊντχόφεν):

«Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι γράφουν τα σάιτ, εγώ κοιτάω το σήμερα και το αύριο. Δουλεύω κάθε μέρα σκληρά, είναι θέμα της ομάδας τι γράφουν και αν ισχύει, εγώ δεν ξέρω καν αν ισχύει κάτι. Όπως είπα δουλεύω σκληρά και στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα και θα κάνω τα πάντα για αυτό».

Για Πανιώνιο:

«Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, με κλειστή και σφιχτή άμυνα. Η ομάδα δουλεύει πάνω σε αυτό, από εκεί και πέρα εξαρτάται από τη συγκέντρωση και τη σοβαρότητα που θα δείξουμε και αν τα πετύχουμε αυτά στο έπακρο των δυνατοτήτων μας, θα κερδίσουμε».

Για την Κ20 που κάνει πρωταθλητισμό μετά από χρόνια και αν έλειψε αυτό στον ΠΑΟ:

«Σίγουρα έλειπε γιατί μείναμε κάτω από τη σκιά του Ολυμπιακού, αλλά ξεκινήσαμε δυναμικά. Αυτή η ομάδα είναι πρώτα ομάδα και μετά το ταλέντο. Πάνω από όλα είμαστε ομάδα και αυτό το δείχνουμε σε κάθε ματς, προπονούμαστε με έναν εξαιρετικό προπονητή, τον κύριο Κώστα Φραντζέσκο, δουλεύουμε σκληρά κι αυτό το δείχνουμε στο γήπεδο».

Για το αν κι άλλα παιδιά από τις ακαδημίες μπορούν να πάρουν ευκαιρίες:

«Αν μας δοθεί, πιστεύω όλοι θα κάνουν τα πάντα για να τα καταφέρουν»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News