Ελληνική ομάδα, το τελευταίο εμπόδιο για να ντυθεί στα "πράσινα" ο Μήτογλου

"Φουλάρει για Μήτογλου ο Παναθηναϊκός"

Ο Κώστας Μήτογλου “προβάρει” τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods, αλλά υπάρχει μια εκκρεμότητα για να λυθεί, ώστε να γίνει και επίσημα παίκτης των “πρασίνων”.

Πριν πάει στην Αμερική, ο νεαρός άσος είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον Άρη και ακόμα διατηρεί τα δικαιώματά του στην Ελλάδα και έχει λόγο στα μελλοντικά βήματα.

Αυτός ο “σκόπελος” μπορεί να διευθετηθεί, εάν οι δύο ομάδες τα βρουν και μάλιστα έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα σε περίπτωση που ο Μήτογλου επιστρέψει στη χώρα μας παρουσιάζοντας το -μονομερώς υπογεγραμμένο- συμβόλαιο που υπάρχει στον ΕΣΑΚΕ.

Το Τριφύλλι ήξερε από την πρώτη στιγμή αυτήν την υπόθεση, αλλά πρώτα ήθελαν να τα βρουν με τον παίκτη και στη συνέχεια να μιλήσουν με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Να πούμε πως το ποσό που καλείται να δώσει ο Παναθηναϊκός για να έχει τον Μήτογλου 100% δικό του είναι 50.000 ευρώ, ώστε να αποφύγουν οι δύο πλευρές τα δικαστήρια.

Πρεμιέρα σε Γερμανία και Βέλγιο με δύο επιλογές σε εξαιρετικές αποδόσεις! Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News