Ελεύθεροι επιθετικοί για τον Παναθηναϊκό

Ελεύθεροι επιθετικοί για τον Παναθηναϊκό

Όπως σας ενημέρωσε χθες η ιστοσελίδα μας, ο Παναθηναϊκός θα ψάξει να καλύψει το κενό στην επίθεση με κάποιον ελεύθερο επιθετικό (αν ταιριάζει κάποιος στις προδιαγραφές της ομάδας) και το newspao.gr σας παρουσιάζει περιπτώσεις ελεύθερων επιθετικών που θα μπορούσαν να απασχολήσουν το “τριφύλλι”.

Μαρουάν Σαμάκ: Ο διεθνής Μαροκινός επιθετικός έμεινε ελεύθερος πριν δύο εβδομάδες από την Κάρντιφ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 33χρονος πρώην παίκτης της Άρσεναλ κατέχει γαλλικό διαβατήριο και το καλοκαίρι ήταν “μία ανάσα” από την ΑΕΚ.

Εντουάρντο: Ο άλλοτε κορυφαίος Κροατοβραζιλιάνος φορ έμεινε ελεύθερος από την Σαχτάρ και ψάχνει την επόμενη ομάδα του. Σπουδαίο ταλέντο, ωστόσο έχει και πολλούς τραυματισμούς.

Τζοφρέ Γκιερόν: Ο Κολομβιανός διεθνής φορ έμεινε ελεύθερος από την μεξικάνικη Κρούζ Αζούλ και έχει προταθεί και σε ελληνικές ομάδες, αλλά όχι στο “big 4”. Ο πρώην παίκτης της Χετάφε είναι στα 31 του και ψάχνει να αναγεννηθεί.

Κάρλτον Κόουλ: Ελεύθερος έμεινε αυτήν την μεταγραφική περίοδο και ο διεθνής Άγγλος φορ. Ο 33χρονος Κόουλ αποχώρησε από την Σακραμέντο και ψάχνει (πιθανώς) το τελευταίο του συμβόλαιο. Έχει αγωνισθεί και σε Τσέλσι, Γουέστ Χαμ, Σέλτικ.

Ντέιβιντ Γκουντγουίλι: Ο 27χρονος Σωτσέζος διεθνής επιθετικός αποχώρησε από την Πλίμουθ ως ελεύθερος πριν μερικές μέρες. Έχει καταγράψει πλούσια καριέρα στα Βρετανικά γήπεδα με τις Νταντί,  Ρέιθ Ρόβερς, Μπλάκμπερν, Κρίσταλ Πάλας, Μπλάκπουλ, Αμπερντίν και Ρός Κάουντι.  Σε 300 συμμετοχές με συλλόγους και εθνική Σκωτίας έχει 63 γκολ και 49 ασίστ.

Λουίς Φαμπιάνο: Το μεγαλύτερο όνομα της λίστα μας. Έμεινε ελεύθερος από την κινέζικη Κουανζιάν. Δεν χρειάζονται συστάσεις. Φυσικά ερωτηματικό είναι η ηλικία του (36) και το κασέ του.

Αντόνιο Κασάνο: Ο “τρελός”, αλλά σπουδαίος Ιταλός αποχώρησε ως ελεύθερος από την Σαμπντόρια και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, ενώ έχει απορρίψει προτάσεις από την Κίνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News