Διαψεύδει ο Γιαννακόπουλος

Γιαννακόπουλος: «Βαγγελάκη εσύ κι ο ατζέντης σου μόνο φουστίτσες έπρεπε να φοράτε»

Σε διάψευση προχώρησε η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου,  δεν υπάρχει καμία διάθεση για ραντεβού με τον Ερασιτέχνη.

Έτσι ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού Superfoods ξεκαθάρισε πως το θέμα των εκλογών στη “μάνα του λόχου” έχει κλείσει οριστικά  για τον ίδιο.

Οι λόγοι είναι ξεκάθαροι για την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με το πρώτο ζήτημα να έχει να κάνει με τον χρόνο που προσπαθούσε να κερδίσει η πλευρά Μπαλτάκου όλο αυτό το διάστημα. Αυτό το γεγονός λειτούργησε εις βάρους του προγραμματισμού που προσπαθούσε να κάνει η πλευρά Γιαννακόπουλου με αποτέλεσμα πλέον να μην υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα για τη δημιουργία ανταγωνιστικών ομάδων.Από την πρώτη στιγμή η πλευρά Γιαννακόπουλου είχε ξεκαθαρίσει ότι έπρεπε να υπάρξει ταχύτατος σχεδιασμός και να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις αλλά δεν εισακούστηκε από την διοίκηση Μπαλτάκου που έβρισκε πάντα λόγους για να… κερδίζει χρόνο, εις βάρος όμως του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, οι δεσμεύσεις της διοίκησης Μπαλτάκου σε ό,τι αφορά στο Γουδή δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο στις επόμενες διοικήσεις ούτε καν να χειριστούν το θέμα, πολύ περισσότερο δε να διαπραγματευτούν τους όρους ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Τέλος, η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στέκεται στην απρεπέστατη συμπεριφορά Μπαλτάκου, που έφτασε σε σημείο να συκοφαντήσει τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός  στον κόσμο της ομάδας, επικαλούμενος ψεύδη και κατά φαντασία περιστατικά. Αυτός ήταν ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα όσων οδήγησαν σε ναυάγιο την προσπάθεια αναγέννησης και σωτηρίας του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο Σύλλογος έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία στη σύγχρονη Ιστορία του με υπογραφή… Μπαλτάκου.

Ξεκαθαρίζει η υπόθεση της παραμονής/ανόδου στην Bundesliga και ο Μπετατζής βγάζει τα «σπασμένα» με δύο τριάδες… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News