Έκπληξη με Τεν Κάτε

Τεν Κάτε

Ο 69χρονος προπονητής Κο Αντριάνσε, τόνισε πως ο Χενκ Τεν Κάτε θα αποτελούσε ιδανική επιλογή για τον πάγκο της Εθνικής Ολλανδίας.

Η Εθνική Ολλανδίας περνάει κρίση και φαίνεται πως μετά την αποτυχία να προκριθεί στο Euro του 2016 θα μείνει εκτός και του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο 69χρονος προπονητής Κο Αντριάνσε, υποστήριξε πως ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε θα ήταν ιδανική επιλογή, μαζί με το Ρουντ Γκούλιτ, να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των “Οράνιε”.

“Θα ήταν ωραίος συνδυασμός. Ο Τεν Κάτε είναι γνωστός. Έχει καλή φιλοσοφία, πρεσβεύει το επιθετικό ποδόσφαιρο, δούλεψε στη Μπαρτσελόνα και στον Άγιαξ ως μέλος του προπονητικού επιτελείου, έχει διεθνή εμπειρία. Ο Ρουντ Γκούλιτ είναι ένας επαγγελματίας που λειτουργεί με ρεαλισμό, έχει ιταλικές επιρροές, να κρατά το μηδέν.

Εκτιμώ πως θα ταιριάξουν οι προσωπικότητες του. Ο Γκούλιτ έχει την κατάλληλη βιτρίνα για την Εθνική ομάδα. Ένας συμπαθητικός άνθρωπος, που θα φέρει ηρεμία και θα εμπνεύσει τους παίκτες. Ο Τεν Κάτε είναι ο άνθρωπος των παικτών και ο Τεν Κάτε ο γνώστης της τακτικής. Αυτοί οι δύο θα συνεργάζονταν πολύ καλά” εκτίμησε ο Άντριανσε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News