Έκοψε την πίτα ο Παναθηναϊκός

Έκοψε την πίτα ο Παναθηναϊκός

Σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού Superfoods έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά και ολόκληρης της «πράσινης» διοίκησης, όπως επίσης και του Τσάβι Πασκουάλ μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο και φυσικά τους παίκτες της ομάδας.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχήθηκε στους παίκτες κατά την ομιλία του, λέγοντας: «Έχουμε πολύ καλό κλίμα, αν και θα ήταν καλύτερα να είχαμε κερδίσει την Παρασκευή, ωστόσο πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Είμαστε μέσα σε αυτούς και μπορούμε να τους πετύχουμε όλους και να φτάσουμε στο Final 4. Το έχετε όλοι στις καρδιές σας και πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε εκεί. Εύχομαι καλή χρονιά, ευτυχισμένο το 2017, με υγεία και επιτυχίες σε εσάς και τις οικογένειές σας, καλή σταδιοδρομία στα παιδιά σας και να έχουμε οικογενειακή ατμόσφαιρα στην ομάδα. Ευτυχισμένο το 2017».

Μετά από το γεύμα, ακολούθησε η κοπή της πίτας, με τους τυχερούς να είναι ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Ινίγο Θορθάνο, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Γιάννης Μπουρούσης.

Πάμε στοίχημα με 2 επιλογές …. Προγνωστικά της Ημέρας

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News