Eίναι δυνατόν η αλεπού να είναι 100 και το αλεπουδάκι 101;

Eίναι δυνατόν η αλεπού να είναι 100 και το αλεπουδάκι 101;

«Equo ne credite, Teucri / Quidquid id est, timeo Danaos et dona ferentes» (Μην εμπιστεύεστε το άλογο, Τρώες. / Ο,τιδήποτε κι αν είναι, φοβάμαι τους Έλληνες ακόμα κι όταν φέρνουν δώρα).

Οι Τρώες δεν άκουσαν τον Λαοοκόντα, πέρασαν το δώρο των Ελλήνων μέσα από τα τείχη (τον Δούρειο ίππο) και έτσι αλώθηκε η ιστορική πόλη και γράφτηκε ο
της Ιλιάδας.

[ads2]

Με Δούρειο ίππο μοιάζει και η πρόταση του Αλέξη Κούγια προς τον Παναθηναϊκό και προσωπικά τον Γιάννη Αλαφούζο ν’ αναλάβει την προεδρία της Super League.

Διότι η «αιτιολογία» περί συσπείρωσης γύρω από τον πρόσωπο του Mr ΣΚΑΙ είναι χιούμορ επιπέδου Μπεν Χιλ, όπως και η άποψη ότι μέσα από αυτό το «αξίωμα» ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα μπορέσει να κάνει κοσμοϊστορικές αλλαγές στη Λίγκα.

Οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ του… ελληνικού ποδοσφαίρου γνωρίζουν ότι η προεδρία της Super League δεν δίνει εξουσίες!

Ούτε καν την ευκαιρία να περάσεις τις απόψεις σου, αφού το «πολίτευμα» είναι απλή αναλογική και όχι βασιλευομένη δημοκρατία. Εάν δεν έχεις το 51% των ψήφων δεν περνάς ούτε τον λογαριασμό για τους καφέδες…

Οπότε ποια είναι η σκοπιμότητα της πρότασης «προεδροποίησης» του Αλαφούζου;

Ο προφανής. Να μπει φίμωτρο στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και στον ΣΚΑΙ!

Το είπε εμμέσως πλην σαφώς το «αφεντικό» της Λάρισας στη ραδιοφωνική του παρουσία στην ΕΡΑ Σπορ, προσκλεκλημένος του Άρη Γάτα, σε σχετική ερώτηση που του έκανα.

Όταν, λοιπόν, τον ρώτησα εάν η προεδρία είναι ένα είδος… φίμωτρου, απάντησε: «Όχι φυσικά. Απλά όταν έχει κάποιο θέμα θα πρέπει πρώτα να το συζητάει στη Λίγκα και μετά στις εκπομπές του ΣΚΑΙ».

Αυτόν τον πρόεδρο θέλουν ή για να ακριβολογώ γι’ αυτόν τον θέλουν για πρόεδρο τύπου γλάστρα! «Φύκο»… όπως είχαν χαρακτηρίσει κάποτε τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, αναλαμβάνοντας το τιμόνι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα μάτια του κόσμου!

Είναι δυνατόν η αλεπού να είναι 100 και το αλεπουδάκι 101;

Sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News