Έφυγε από την κλήρωση ο ΠΑΟ, τιμωρήθηκαν για το "έγκλημα" οι γκρι

Κανονικά στο ΣΕΦ ο Εξάστερος! Για τον οσφπ οι ενστάσεις...

Οι Μάνος Παπαδόπουλος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησαν από τη διαδικασία της κλήρωσης του 3ου τελικού της basket league, δείχνοντας έτσι τη δυσαρέσκειά τους! Χυδαίες εκφράσεις από τον οσφπ…

Οι πράσινοι έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους για τη διαιτησία του ΟΑΚΑ, καθώς οι γκρι έκλεισαν τα μάτια στα βήματα του Βασίλη Σπανούλη στην τελευταία φάση του ντέρμπι.

[ads2]

Ανέβασε τους τόνους ο Ολυμπιακός

Στο άκουσμα αυτής της είδησης, ο Ολυμπιακός αντέδρασε με χυδαία επίθεση στους κ.κ. Συμεωνίδη και Παπαδημητρίου, με οξύτατες εκφράσεις, πράγμα αναμενόμενο μετά την παραδοχή του… εγκλήματος των διαιτητών από την ΚΕΔ.

Απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έκανε τα πάντα για να κρατήσει χαμηλά τους τόνους, τονίζοντας μάλιστα ότι «αν και η ομάδα δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ, εσείς κάντε ό,τι θέλετε, βάλτε όποιους διαιτητές θέλετε, εμείς θα παίξουμε με ό,τι θέλει ο Ολυμπιακός»! Οι «πράσινοι» με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να εκφράσουν την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στους παίκτες και τους προπονητές τους, αλλά και να μην συμμετάσχουν σε αυτό το… παιχνίδι των «ερυθρολεύκων», προσπαθώντας από την πλευρά τους να κατεβάσουν τους τόνους. Ο Παναθηναϊκός είπε αυτά που ήθελε, εξέφρασε την πίστη στην ομάδα του, άφησε την ΚΕΔ να κάνει την κλήρωση όπως θέλει ο Ολυμπιακός και αποχώρησε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News