Έφτασε Αθήνα με στόχο την... Ευρωλίγκα ο Γκάμπριελ

gabriel

Στην Αθήνα έφτασε ο Γκάμπριελ προκειμένου να ενταχθεί στην προετοιμασία του Εξάστερου. Στόχο την Ευρωλίγκα έθεσε ο Αμερικανός.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά, ο Αμερικανός δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πίσω στην Ελλάδα και θα παίξω και φέτος για τον Παναθηναϊκό. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να είμαι παίκτης αυτής της μεγάλης ομάδας. Είναι πάρα πολύ όμορφα τα συναισθήματά μου. Πραγματικά νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι μέλος ενός τεράστιου κλαμπ σαν τον Παναθηναϊκό. Και αυτό που θέλω για την νέα σεζόν είναι να πετύχουμε ότι δεν καταφέραμε πέρσι. Να πάρουμε το Ευρωπαϊκό.

Ξέρω ότι θέλει πάρα πολλή δουλειά, αλλά γι αυτό είμαστε εδώ. Για να το πετύχουμε. Άλλωστε το ρόστερ που διαθέτει η ομάδα είναι για να πάρει την Ευρωλίγκα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Τσάβι Πασκουάλ θέλησε να με κρατήσει στην ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια και επίσης είμαι ευγνώμων στον κύριο Γιαννακόπουλο».

Σχετικά με τη δεύτερη σεζόν του στα «πράσινα» τόνισε: «Σαφώς και τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Την πρώτη μου στην ομάδα. Νιώθω πιο έτοιμος, νιώθω να έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και είμαι έτοιμος να εκμεταλλευτώ την νέα μεγάλη ευκαιρία που έχουν μπροστά μου. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά, να κάνουμε ότι μας πει ο προπονητής μας και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μπορέσουμε να πάρουμε και πάλι το πρωτάθλημα.

Παιχνίδι-παιχνίδι, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας. Εγώ είμαι στον ομάδα για να κάνω ότι χρειαστεί. Για να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Αυτό έκανα πάντα, αυτό κάνω και τώρα. Αυτό έκανα και πέρσι. Στο μυαλό όλων μας τώρα είναι η προετοιμασία. Η περίοδος αυτή είναι ίσως η πιο σημαντική μιας και βάζουμε τις βάσεις για τη συνέχεια».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News