"Ευχαριστώ" της ΚΑΕ στον κόσμο

"Ευχαριστώ" της ΚΑΕ στον κόσμο

Η ΚΑΕ Παναθηναίκός με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για την κόσμια συμπεριφορά τους στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης της Euroleague με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της για την κόσμια συμπεριφορά τους στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης της Euroleague με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε.

Είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος θα δημιουργήσει ανάλογη και εντός αθλητικών πλαισίων ατμόσφαιρα και στη δεύτερη αναμέτρηση της σειράς (20/4) στο ΟΑΚΑ και θα ωθήσει την ομάδα μας στη νίκη.

Παράλληλα, υπενθυμίζει πως τα εισιτήρια και της δεύτερης αναμέτρησης της σειράς έχουν ήδη εξαντληθεί και με μοναδικό γνώμονα την αποφυγή της ταλαιπωρίας των φιλάθλων της τους συστήνει τα κάτωθι:

• Λόγω των ιδιαίτερα αυστηρών μέτρων ασφαλείας, παρακαλούνται όσοι φίλαθλοι δεν διαθέτουν εισιτήριο να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν αδίκως. Επίσης, τους καλεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην προμηθεύονται εισιτήρια από τρίτους.

• Βάσει κανονισμού, στα παιχνίδια της Euroleague, τα παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας δεν μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο..

• Όπως και στο πρώτο ματς της σειράς, έτσι και σε αυτό της Πέμπτης (20/4), οι θύρες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (18.00). Συνεπώς, συστήνουμε η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο να γίνει από νωρίς προκειμένου να αποφευχθούν συνωστισμός και ταλαιπωρία, λόγω της αυξημένης προσέλευσης αλλά και της δωρεάν διανομής της συλλεκτικής μπλούζας και της σημαίας κατά την είσοδο στις θύρες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News