Έδωσε το σύνθημα ο Ρίβερς

Έδωσε το σύνθημα ο Ρίβερς

Ο Κέι Σι Ρίβερς έδωσε το σύνθημα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στον τρίτο τελικό. Νίκη στο ΟΑΚΑ και μετά… τίτλος στο ΣΕΦ!

Ο Αμερικανός φόργουορντ του «τριφυλλιού» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Έκανε ένα μεγάλο comeback στο τέλος. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τον έλεγχο της σειράς, αλλά τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το τέταρτο παιχνίδι. Πρέπει να εκτελέσουμε το πλάνο μας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, πρέπει να βελτιωθούμε και να βρούμε τι έχουμε κάνει λάθος. Θέλουμε να επιστρέψουμε εδώ και να προσπαθήσουμε πάλι από την αρχή».

Για το τι πήγε στραβά και ήρθε η ανατροπή: «Υπήρχαν δύο φάσεις μετά το +10. Είχαμε συγκεντρωθεί στο να κρατήσουμε τον Πρίντεζη εκτός ρακέτας, αλλά κάτι πήγε στραβά στις περιστροφές. Κάτι δίνεις και κάτι χάνεις. Ο Μάντζαρης έβαλε ένα τρίποντο και ακολούθησε ένα ακόμη από τον Σπανούλη που βρήκε χώρο. Το μομέντουμ πήγε στην μεριά τους, ο κόσμος μπήκε στην εξίσωση».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News