"Δυστυχώς ήμουν σε άλλη ομάδα και όχι στον Παναθηναϊκό"

"Δυστυχώς ήμουν σε άλλη ομάδα και όχι στον Παναθηναϊκό"

Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Άλκμααρ, υπήρχε ένα ελληνόπουλο στην ολλανδική ομάδα που το παρελθόν του είναι “πράσινο”.

Ο λόγος για τον Παντελή Χατζηδιάκο, ο οποίος “γαλουχήθηκε” στις ακαδημίες των “πρασίνων” και για πρώτη φορά αντιμετώπισε την άλλοτε ομάδα του.

Ο νεαρός παίκτης μίλησε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα και αναφέρθηκε στα ανάμεικτα συναισθήματα που είχε από την στιγμή που πάτησε στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, όπου ονειρευόταν να παίξει ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού αμυντικού στη Nova:

Για το ότι αγωνίστηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό:

«Ήταν σίγουρα λίγο περίεργα για μένα, δυστυχώς ήμουν με άλλη ομάδα. Μ’ άρεσε πάρα πολύ σήμερα να γυρίσω πίσω στο στάδιο που όταν ήμουνα μικρός ονειρευόμουν και όπως είπα αισθάνθηκα λίγο παράξενα».

Για το παιχνίδι της Άλκμααρ με τους «πράσινους»:

«Ο Παναθηναϊκός ήταν σίγουρα καλύτερος από μας σήμερα, αν και πιστεύω ότι εμείς μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Δε δώσαμε τόσο ενέργεια, όσο δώσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά εντάξει, ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια και έπαιξαν καλύτερα από μας».

Για το ότι φέτος η Άλκμααρ αντιμετώπισε και τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και αν κάποια από τις δύο ομάδες του έκανε περισσότερη εντύπωση:

«Σήμερα ο Παναθηναϊκός πιστεύω ήταν καλύτερος απ’ ότι μας έδειξε ο Ολυμπιακός, αν και ο Ολυμπιακός νομίζω δεν έπαιζε με τους βασικούς του παίκτες, δεν ξέρω σίγουρα, αλλά για σήμερα αυτή είναι η απόφαση, νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος».

Για το τι περιμένει τη φετινή σεζόν σε προσωπικό επίπεδο στην Άλκμααρ:

«Φέτος είμαι πιο κοντά απ’ ότι ήμουνα πέρσι για να παίξω, έτσι μου είπαν και στην ομάδα. Το θέμα είναι να βελτιωθώ εγώ ο ίδιος κι αυτό μετράει πιστεύω, εντάξει τα παιχνίδια είναι σημαντικά εννοείται. Όσο περισσότερα παιχνίδια παίζεις, τόσο πιο πολύ βελτιώνεσαι. Σκληρή δουλειά και το μυαλό μου να είναι πάντα στην μπάλα, αυτό. Και όλα θα’ ρθουνε στην ώρα τους».

Για το αν έχει αποφασίσει για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, καθώς εκτός από την ελληνική υπηκοότητα, έχει και την ολλανδική:

«Δεν ξέρω, δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά την τελευταία φορά που είχα πάει με την εθνική Ελλάδος μου άρεσε πάρα πολύ και όταν ήμουνα 17 χρόνων ήταν η τελευταία φορά κι έτσι αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι πρέπει να περιμένω».

Για το αν ο Παναθηναϊκός έχει ένα μέρος στην καρδιά του:

«Σίγουρα. Όταν ήμουν μικρός, ήμουν φανατικός Παναθηναϊκός, έπαιξα εδώ πέρα 2,5 χρόνια και ήμουν πάντα περήφανος να φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού».

Επιλογές από τα… μπετά! Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News