Το δύσκολο έργο του νέου τεχνικού διευθυντή

Το πιο ζεστό χειροκρότημα στον Ουζουνίδη

Η καλοκαιρινή προετοιμασία ξεκινά με τους χειρότερους οιωνούς για τον Παναθηναϊκό, καθώς η παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου έφερε πολλές αναταράξεις στην ομάδα και ο αντικαταστάτης του έχει πολύ δύσκολο έργο.

Αρχικά πρέπει να ολοκληρώσει το θέμα του Μάρκους Μπεργκ και τη μεταγραφή του στην Αλ Αΐν, μιας και το Τριφύλλι θα πρέπει να αποκομίσει τη καλύτερη δυνατή οικονομική προσφορά για την αποδέσμευσή του.

Επίσης θα δει σε ποιο βαθμό έχουν γίνει οι διαπραγματεύσεις με τους “κομμένους” και με ποιον τρόπο θα εξοικονομηθούν πόροι, μιας και το μπάτζετ είναι αρκετά περιορισμένο και οι κινήσεις που πρέπει να κάνει είναι αρκετά προσεκτικές.

Παράλληλα θα ενημερωθεί για το τι προεργασία έχει γίνει μέχρι στιγμής και ποιες επαφές είχαν γίνει από το Νίκο Λυμπερόπουλο, τόσο στις μεταγραφές που θα γίνουν, όσο και στα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν το αγωνιστικό τμήμα.

Παίζονται οι προκρίσεις στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News