Δυσκολίες για Μπουρούση

Δυσκολίες για Μπουρούση

Η αποστολή του Παναθηναϊκού superfoods αναχωρεί για τη Βιτόρια, ενόψει του κρίσιμου ματς με την Μπασκόνια και ο Γιάννης Μπουρούσης έδωσε το σύνθημα για το εν λόγω ματς, ωστόσο όπως τόνισε υπάρχουν δυσκολίες.

Ο σέντερ του «τριφυλλιού» τόνισε τα εξής:

«Μετά και από τα χθεσινά αποτελέσματα, το παιχνίδι είναι ένας τελικός. Η Μπασκόνια είναι μία πολύ δύσκολη αντίπαλός και έχει δύσκολη έδρα. Όπως ήρθαν τα πράγματα έχουμε μία ευκαιρία να μπούμε στην τετράδα και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος.
Πάμε σε ένα γήπεδο όπου η Μπασκόνια παίζει με μεγάλη ένταση και ενέργεια και όπου ο κόσμος βοηθά πολύ την ομάδα. Η Μπασκόνια παίζει πολύ καλά τελευταία και έρχεται από μία πολύ μεγάλη νίκη επί της Μπάμπεργκ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Οσο για το στυλ της Μπασκόνια, ο Μπουρούσης είπε: «Παίζει πάνω-κάτω το ίδιο μπάσκετ με πέρσι. Τρέχει πολύ στο γήπεδό της. Εμείς πρέπει να σταματήσουμε τον ρυθμό και να τον κοντρολάρουμε, να παίξουμε πιο μυαλωμένα σε κάποια σημεία του παιχνιδιού που θα είμαστε μπροστά ή κοντά στο σκορ. Δεν πρέπει να ενθουσιαστούμε, η διαφορά σε αυτό το γήπεδο αλλάζει πολύ γρήγορα».

Τέλος, για τα συναισθήματά του απέναντι στην ισπανική ομάδα τόνισε: «Έχω πολύ καλά αισθήματα απέναντι στην Μπασκόνια. Τους σέβομαι και με σέβονται, οι φίλαθλοι αγάπησαν και εμένα και όλη την ομάδα πέρσι. Από την πλευρά μου, δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί. Θα προσπαθήσω να κάνω το παιχνίδι μου και να κάνω ό,τι μπορώ ώστε να κερδίσουμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News