Δύσκολα τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό...

Δύσκολα τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό...

Η ήττα από τον Ολυμπιακό έφερε τον Παναθηναϊκό Superfoods με την πλάτη στον… τοίχο και οφείλει να κάνει την υπέρβαση για να κατακτήσει το Πρωτάθλημα.

Το κακό είναι ότι η προϊστορία δεν είναι με το μέρος των “πρασίνων”, μιας και όσες φορές είχε χάσει στο πρώτο παιχνίδι, είχε περιοριστεί στο ρόλο του φιναλίστ.

Μόλις μία φορά κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο, έχοντας χάσει το πρώτο μας. Συγκεκριμένα την περίοδο 1998-99, το Τριφύλλι κατάφερε και πήρε το πρωτάθλημα στο τελευταίο ματς στο ΣΕΦ επικρατώντας με 53-62 και ήταν το έναυσμα για την δημιουργία της αυτοκρατορίας.

Μπορεί να επαναλάβει τον ίδιο “άθλο”; Τα επόμενα παιχνίδια θα το δείξουν, αρχής γενομένης από το ματς της Πέμπτης (1/6) στο ΟΑΚΑ.

Ξεκαθαρίζει η υπόθεση της παραμονής/ανόδου στην Bundesliga και ο Μπετατζής βγάζει τα «σπασμένα» με δύο τριάδες… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News