Δύο είδη μεταγραφών ενόψει καλοκαιριού

Εκεί θα χτυπήσει: Αυτά ζήτησε ο Ουζουνίδης από τους παίκτες ημιτελικός

Το έργο του Παναθηναϊκό για το σχεδιασμό της νέας σεζόν προβλέπεται αρκετά… δύσκολος, μιας και οι κινήσεις που θα γίνουν δεν αφορούν μόνο παίκτες που θα αποτελέσουν εναλλακτικές λύσεις, αλλά και βασικά “γρανάζια” της βασικής ενδεκάδας.

Η ποιότητα των παικτών θα πρέπει να είναι σχεδόν ισάξια, όπου πρέπει να ανεβάσει κατά πολύ τα στάνταρ της ποιότητας και των επιλογών που θα έχει το τεχνικό τιμ ώστε να υπάρχουν εσωτερικές “μάχες” για να διεκδικήσουν τη φανέλα του βασικού.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως την επόμενη σεζόν θα έχουμε πρωτάθλημα με αρκετούς αγώνες και πολλά μπορούν να προκύψουν. Συγκεκριμένα θα έχουμε 30+10 αγωνιστικών και πλέι οφ που θα βγάζουν και τον πρωταθλητή και ο Ουζουνίδης θέλει να έχει σαφώς πιο ποιοτικές επιλογές και λύσεις 19-20 παικτών, για να βγει ανταγωνιστικά η σεζόν και να μην περιοριστεί σε ένα «κοντό» ρόστερ 12-13 ποδοσφαιριστών.

Πάμε ταμείο: Όλα τα προγνωστικά της Κυριακής!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News