Οι δύο «άσσοι» του Πασκουάλ

Ικανοποιημένος ο Πασκουάλ

Πολύ διαβασμένος εμφανίστηκε ο Τσάβι Πασκουάλ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια…

Ο Ισπανός τεχνικός των πρασίνων μετά την επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ, έχει πλέον ένα πλήρες ρόστερ, κάτι που  το δίνει την δυνατότητα να βρίσκεται 10 βήματα μπροστά από τον αντίπαλο προπονητή.

Αυτό έκανε και στο παιχνίδι με την Μπασκόνια. Μόλις είδε ότι οι Βόιτμαν και Σενγκέλια μπήκαν στο παρκέ ήξερε ήδη τι πρέπει να κάνει για να τους μηδενίσει. Η απάντηση του βρέθηκε στα πρόσωπα των Γκιστ και Σίνγκλετον, όπου μπαίνοντας μέσα έδωσαν ταχύτητα και έκρηξη στην ομάδα, ενώ με την ενέργεια που διαθέτουν δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να δημιουργήσει προβλήματα.

Όσο περνάει ο καιρός ο τεχνικός των πρασίνων αρχίζει να βγάζει άσσους από το μανίκι του, κάτι που πλέον κάνει το Final 4 να φαντάζει ευκολότερος στόχος από ότι πριν.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2018

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News