Δώνης: "Υπάρχει απογοήτευση, πάμε την Πέμπτη να παλέψουμε"

Στο «ραντάρ» του Παντελίδη ο Δώνης

Ο Δώνης στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι έδειξε απογοητευμένος, όμως έδωσε το σύνθημα για ανατροπή μέσα στην Μπιλμπάο

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον τρόπο που ήρθε η ήττα: «Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση, όταν δέχεσαι τρία γκολ σε επτά λεπτά. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και δεν αξίζαμε να χάσουμε. Πάμε την επόμενη Πέμπτη να παλέψουμε, να τα δώσουμε όλα».

Για το τι άλλαξε στην εικόνα του Παναθηναϊκού: «Δεν νομίζω ότι ήμασταν κουρασμένοι, ή ότι οι άλλοι ήταν πιο ξεκούραστοι. Όταν είσαι 2-0 μπροστά, είναι λογικό πως η Μπιλμπάο θα πιέσει και θα δημιουργήσει ευκαιρίες. Το κακό ήταν ότι στις δύο πρώτες ευκαιρίες που δημιούργησε, δεχτήκαμε δύο γκολ. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε σε μια καλύτερη συνέχεια, αρχικά στο πρωτάθλημα και μετά την Πέμπτη».

Για το τι έχει αλλάξει στο κλήμα του Παναθηναϊκού: «Είναι αυτό που δουλεύουμε κάθε μέρα. Να δημιουργήσουμε μια ποιοτική πομάδα, που θα είναι συμπαγής στον αγωνιστικό χώρο, δεν θα δέχεται πολλές φάσεις και θα δημιουργεί».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Όλοι οι παίκτες, μαζί και εγώ, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Τους ευχαριστ0ούμε που είναι δίπλα μας, ελπίζουμε να τους κάνουμε ακόμα πιο χαρούμενους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News