Διπλή προπόνηση με μια επιστροφή

Διπλή προπόνηση με μια επιστροφή

Με δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα) στοΟΑΚΑ συνεχίστηκε η προετοιμασία τουΠαναθηναϊκού Superfoods εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι «πράσινοι» κινούνται σε… ρυθμούς των επερχόμενων εντός έδρας φιλικών αναμετρήσεων απέναντι σε Ούνικς Καζάν (15/9, 19.00) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (17/9, 19.00), με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού.

Σημειώνεται πως η διάθεση των εισιτηρίων για τους συγκεκριμένους αγώνες (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ)συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να αποκτήσουν τα εισιτήριά τους από τα κάτωθι σημεία:

Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00).

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Την ημέρα των αγώνων (15/9 και 17/9), τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν 3 ώρες πριν την έναρξη και  μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ “Ειρήνη” και στο Parking 5.

Οι φίλαθλοι ΑΜΕΑ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 210 3503282 & 210 3503289 για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του εισιτηρίου τους, έως και 1 ημέρα πριν τον αγώνα.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους  από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).

***Για τις εν λόγω φιλικές αναμετρήσεις θα ισχύσουν κανονικά οι κάρτες διαρκείας

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News