"Διώχνει" Μπεργκ, Εμποκού και Λέτο ο Αλαφούζος

Έκανε ρεκόρ επταετίας ο Μπεργκ

Η συμπεριφορά και η ανυπαρξία του Γιάννη Αλαφούζου έχουν “τρομοκρατήσει” τους αστέρες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι δηλώνουν και ανοικτά την πρόθεσή τους να αποχωρήσουν.

Η διοικητική αβεβαιότητα που έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Αλαφούζος, σε συνδυασμό με τις περικοπές, έχουν ήδη κάνει τον Μάρκους Μπεργκ να δηλώσει πως αν η ομάδα δεν ενισχυθεί και δεν ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο, τότε θα σκεφτεί πολύ σοβαρά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη, ο -δανεικός- Πολ Εμποκού τόνισε πως κάποιες φορές οι παίκτες νιώθουν ότι είναι “μόνοι” και πως θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά όχι υπό αυτές τις συνθήκες (αβεβαιότητα, καθυστερήσεις πληρωμών).

Τέλος, στη λίστα μπαίνει και ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος επίσης προβληματίζεται από την διοικητική ανυπαρξία του Γιάννη Αλαφούζου.

 

Ξεκαθαρίζει η υπόθεση της παραμονής/ανόδου στην Bundesliga και ο Μπετατζής βγάζει τα «σπασμένα» με δύο τριάδες… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News