Οι δηλώσεις του Βουγιούκα ενόψει της νέας σεζόν (vid)

Έπιασε δουλειά ο... νέος Παναθηναϊκός (pics)

Ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε, κατά τη διάρκεια της πρώτης “πράσινης” προπόνησης, πως στόχος του Παναθηναϊκού είναι η κατάκτηση και των τριών τίτλων που διεκδικεί.

Αναλυτικά:

«Περάσαν πέντε χρόνια. Τα τελευταία χρόνια προσπάθησα πολύ να ξαναγυρίσω και τελικά έγινε φέτος. Θα μπορούσε να γίνει και πέρσι αλλά ήρθε ο Μπουρούσης και μας τα χάλασε (γέλια). Όταν παίζεις σε μία τέτοια ομάδα, πάντα η ομάδα προσπαθεί να πρωταγωνιστήσει. Παίζω σε μία ομάδα που θα διεκδικήσει και τους τρεις τίτλους».

Για τον ρόλο του στην ομάδα είπε:

«Να δίνω κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά στους ψηλούς της ομάδας, με τον κόουτς μιλήσαμε όταν υπέγραψα και περιμένω ξαναμιλήσουμε τώρα αυτές τις ημέρες με πιο πολλές λεπτομέρειες. Σίγουρα είμαι το βαρύ σέντερ και πιστεύω ότι θα με χρησιμοποιήσει εκεί που θέλει ο ίδιος».

Τέλος, μίλησε και για τους ξένους και κατά πόσο τους γνωρίζει: «Mόνο τον Γκάμπριελ ήξερα από παλιά, γιατί ήμασταν μαζί στην Λοκομοτίβ πέρσι. Γνωρίζω και τον Λεκαβίτσιους. Και με τους υπόλοιπους πιστεύω πως θα συνεργαστούμε πολύ καλά, για να φτάσουμε στον στόχο μας».

Απόψε γίνονται γνωστοί οι «32» του Champions League: Προγνωστικά στοιχήματος

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News