Οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ

Οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε φέτος ο Παναθηναϊκός, αλλά και την δουλειά που έγινε για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στάθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ και συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την πορεία του.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι μετά από αυτή τη νίκη. Μετά τα πρώτα 5-6 λεπτά, που ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλύτερα, λεπτό με το λεπτό παίρναμε τον έλεγχο, παίξαμε άριστη άμυνα και πολύ καλή επίθεση, γι’ αυτό και νικήσαμε. Χαίρομαι για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, παίξαμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και νομίζω πως όλη η οικογένεια του συλλόγου είναι ευχαριστημένη. Ήταν μια δύσκολη σεζόν για μας, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Δουλέψαμε εξαιρετικά, είχαμε μια κακή στιγμή στην Ευρωλίγκα, αλλά τελειώσαμε με το νταμπλ και η χρονιά τελικά ήταν πολύ καλή. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το σταφ, γιατί έκαναν εξαιρετική δουλειά. Είμαι βέβαιος πως τους δώσαμε μεγάλη χαρά. Ξέρω καλά πώς νιώθεις όταν κερδίζεις ή όταν χάνεις, αλλά θέλω να πω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό γιατί έκανε εξαιρετική σεζόν. Όμως στο τέλος μόνο ένας κερδίζει».

Ερωτηθείς για το πώς ξεπέρασε ο Παναθηναϊκός όσα έγιναν μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε απάντησε: «Σίγουρα περάσαμε μια δύσκολη στιγμή, αλλά κανείς δεν περίμενε να είναι όλα εύκολα. Αποκλειστήκαμε από μια εξαιρετική ομάδα που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε τα προβλήματά μας. Ως προπονητής αυτό πρέπει να κάνεις, να μην κλαις, αλλά να δουλεύεις. Χάσαμε στα play offs, αλλά τελειώσαμε με το νταμπλ και ήμασταν τέταρτοι στην κανονική περίοδο, άρα η σεζόν ήταν εξαιρετική».

Για την άμυνα που επέλεξε ο Παναθηναϊκός είπε: «Ρισκάραμε αφήνοντας κάποια τρίποντα. Είχαμε και δεύτερο πλάνο, αν τα τρίποντα του Ολυμπιακού ήταν εύστοχα. Πάντα προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι για όλα, στην άμυνα και την επίθεση».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News