Οι δηλώσεις του Πασκουάλ για το παιχνίδι με την Χίμκι

Με Καλαϊτζάκη η 12άδα του Εξάστερου για το ματς με τη Μακάμπι!

Στην έλλειψη του χρόνου προετοιμασίας για το παιχνίδι με την Χίμκι στάθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ, αφού ο Παναθηναϊκός έχει μόλις μία μέρα…

Ο Ισπανός τεχνικός των πρασίνων υποστήριξε ότι η Χίμκι είναι λογικό να έχει περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι της Τρίτης αφού είχε ρεπό στο πρωτάθλημα, ενώ μίλησε για το πρόβλημα του Εξάστερου από την γραμμή των βολών, αλλά και την κατάσταση της ομάδας μετά την νίκη στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πασκουάλ στην media day του «τριφυλλιού»

«Καταρχήν δεν έχουμε πολύ χρόνο για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι με την Χίμκι, καθώς μόλις χθες παίζαμε με τον Πανιώνιο. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την αντίπαλό μας, αφού είχε ρεπό στο πρωτάθλημα, άρα θα έχει ένα μικρό πλεονέκτημα ως προς την ενέργεια, που θα βγάλει στο ματς. Πρέπει να παίξουμε πολύ ασφυκτική άμυνα, όχι μόνο στον Σβεντ αλλά σε όλους τους παίκτες της Χίμκι, κι αυτό πιστεύω θα είναι το κλειδί, για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν πιστεύει ότι οι «πράσινοι» δεν είναι συγκεντρωμένοι στις βολές: «Δεν το πιστεύω, γιατί δουλεύουμε κάθε μέρα πάνω στις βολές. Σίγουρα υπάρχουν αθλητές που είναι καλύτεροι στη συγκεκριμένη κατηγορία και κάποιοι, που είναι χειρότεροι. Φυσικά δεν είναι μόνο οι βολές, που μας προβληματίζουν, καθώς προσπαθούμε να μειώσουμε και τα λάθη μας. Μακάρι αύριο να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι σε όλους τους τομείς και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για την κατάσταση της ομάδας μετά τη νίκη στο ΣΕΦ: «Η κατάσταση είναι ίδια. Δεν άλλαξε κάτι, επειδή κερδίσαμε τον Ολυμπιακό. Πήραμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας στην Euroleague και αυτή τη βδομάδα, πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να μην μείνουμε στις δάφνες του διπλού της περασμένης βδομάδας»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News