Δείχνει τον... δρόμο για τελικό ο Μπεργκ!

Δείχνει τον... δρόμο για τελικό ο Μπεργκ!

Μετά την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο, ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για το κρίσιμο ματς της Τούμπας, αλλά και για την απώλεια του Ζέκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο SDNA:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως καταφέραμε να το νικήσουμε. Δεν έχουμε αμφιβολίες για τις ικανότητες μας, οπότε θα πάμε στην Τούμπα με αυτοπεποίθηση, με σεβασμό, αλλά με ξεκάθαρο στόχο να νικήσουμε».

Για την απώλεια του Ζέκα ο Μπεργκ υποστήριξε ότι:
«Ναι, έτσι φαίνεται, ότι δεν θα παίξει. Μακάρι να μπορούσε να αγωνιστεί, όλοι το ευχόμαστε. Θα περιμένουμε και θα δούμε. Σίγουρα, είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα και είναι απώλεια».

Για το πώς πρέπει να παίξει ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα:
«Όπως παίξαμε στα τελευταία παιχνίδια μας. Θα ήταν ιδανικό να παίξουμε όπως στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, είναι ματς με παρόμοιες συνθήκες και θα θέλαμε να προηγηθούμε στο σκορ. Θέλουμε να σκοράρουμε, γιατί ξέρουμε ότι θα δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τις αξιοποιήσουμε».

Για το ότι πολλοί το χαρακτηρίζουν ως το ματς της χρονιάς:
«Ναι, βέβαια. Είναι ένας ημιτελικός του Κυπέλλου και είναι μεγάλη ευκαιρία να προκριθούμε στον τελικό. Νομίζω ότι όλοι οι παίκτες θα χρειαστεί να δώσουμε κάτι παραπάνω απ’ ότι συνήθως».

Προγνωστικά Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός και σημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News