Διαφορετικά τα πράγματα τώρα για Χουλτ!

«Όχι» σε μυθική πρόταση από Χουλτ!

Ο Νίκλας Χουλτ τόνισε πως οι πράσινοι δεν σκέφτονται τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Γκαμπάλα το 2015 και πως οι παίκτες ασχολούνται με το σήμερα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουηδός στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς με την Γκαμπάλα: «Είναι όμορφο που ξαναπαίζουμε πραγματικά και πολύ σημαντικά παιχνίδια. Δείξαμε στην προετοιμασία ότι είμαστε έτοιμοι γι’ αυτά τα παιχνίδια».

Για την ανανέωση:
 «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω εδώ για άλλον έναν χρόνο. Όλοι στην ομάδα με πιστεύουν, ο προπονητής, όλοι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για τη μεγάλη αγάπη που μου έχουν δώσει στο διάστημα που είμαι εδώ. Έχω πάρει πολλή αγάπη και πραγματικά το εκτιμώ».

Για την Γκαμπάλα και τι περιμένει να αντιμετωπίσει:
 «Γνωρίζουμε ότι είναι καλή ομάδα και ξέρω ότι πριν από δύο χρόνια την αντιμετώπισε ξανά ο Παναθηναϊκός. Έχουν αλλάξει πλέον οι εποχές στο Γιουρόπα Λιγκ και όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι όπως στο παρελθόν, όπου μπορούσε μια ομάδα σε αυτή τη φάση να κερδίσει 10-0 μια άλλη. Θα σας πω το παράδειγμα μιας σουηδικής ομάδας, η οποία απέκλεισε πρόσφατα τη Γαλατάσαράι. Εμείς από την πλευρά μας βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι και είμαστε σχεδόν έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση «.

Για τον προ διετίας αποκλεισμό από την Γκαμπάλα και αν επηρεάζει τον Παναθηναϊκό: «Είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Δεν έχει σημασία τι είχε γίνει πριν από δύο χρόνια ή πριν από δέκα χρόνια. Εμείς δεν σκεφτόμαστε εκείνα τα παιχνίδια. Είναι κάτι διαφορετικό. Θεωρώ ότι είναι καλό, καθώς δείχνει ότι η Γκαμπάλα είναι μια καλή ομάδα. Πριν από δύο χρόνια ίσως να μην ξέραμε ότι είναι μια καλή ομάδα, ενώ τώρα το γνωρίζουμε και δεν θα είναι έκπληξη. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε».

Για το αν είναι καλό το γεγονός ότι το πρώτο ματς είναι εντός έδρας: «Ίσως το ιδανικό είναι να παίξεις το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας, όμως αν πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, τότε θα είμαστε εντάξει. Όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Θα είναι δύσκολο γι’ αυτούς να έρθουν στη Λεωφόρο και να παίξουν μπροστά στο κοινό μας και με αυτές τις καιρικές συνθήκες».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News