Η διαφορά μας με τους άλλους και τα...«καρφιά" στον Μπερτομέου

Η διαφορά μας με τους άλλους και τα...«καρφιά" στον Μπερτομέου

Ο Παναθηναϊκός, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, αλλά και άλλες ομάδες της Euroleague, αποφάσισε να “ελευθερώσει” τους παίκτες του για το δεύτερο παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στο Ισραήλ.

Προφανώς και δεν θα μπορούσε να τους δώσει και για το πρώτο παιχνίδι, αφού 24 ώρες μετά την αναμέτρηση με το Ηνωμένο Βασίλειο, οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός ανέκαθεν από εκείνη τη συνάντηση που έγινε στη Βαρκελώνη ήταν η πιο διαλλακτική ομάδα, ζητώντας μία λύση που θα βόλευε τόσο τα κλαμπς, όσο και τις Εθνικές ομάδες.

Οι “πράσινοι” γίνονται, έτσι, η πρώτη ομάδα που ελευθερώνει όλους τους παίκτες της ενόψει των αγώνων των Εθνικών ομάδων, ενώ ταυτόχρονα έριξε και τα “βέλη” της προς τον Τζόρντι Μπερτομέου, με τον οποίον οι σχέσεις είναι πάντα σε οριακό επίπεδο. Ο Ισπανός παράγοντας ήταν αδιάλλακτος και επέμενε πως οι παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα δεν θα έπρεπε να παίξουν στα “παράθυρα” των Εθνικών.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News