Δεν θέλουν να χάσουν την ΑΕΚ οι Κουρμπέλης - Κουλιμπαλί

Τα συγχαρητήρια του Κουρμπέλη για τη νίκη (pic)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τόσο αγωνιστικά, όσο και έξω – αγωνιστικά. Παρόλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές του «Τριφυλλιού» δείχνουν καθημερινά την δίψα τους για να ριχτούν στην μάχη για λογαριασμό της ομάδας.

Όπως έχετε ενημερωθεί, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα περιμένει μέχρι την ύστατη στιγμή για να μάθει ποιοι παίχτες θα είναι διαθέσιμοι για το αθηναϊκό ντέρμπι.

Ο Εβρίτης τεχνικός περιμένει την ενσωμάτωση των Κουρμπέλη – Κουλιμπαλί – Γιόχανσον, προκειμένου να καταστρώσει αγωνιστικά το σχέδιό του. Δύσκολα θα χάσει το ντέρμπι ο πρώτος, ενώ οι ενδείξεις ως τώρα είναι ενθαρρυντικές για την συμμετοχή του Γιόχανσον στο βασικό σχήμα αντί του Κουλιμπαλί.

Ο αρχηγός του “τριφυλλιού” νιώθει ενοχλήσεις στη δεξιά επιγονατίδα, ενώ ο «Κούλι» ακόμα δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως από τη θλάση που υπέστη στον δεξιό προσαγωγό.

Παράλληλα, λιγοστεύουν ακόμα περισσότερο οι πιθανότητες του Τσάβες για 18άδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News