«Αν δεν μαζευτούν 15.000.000 €, θα επιστρέψουμε τα λεφτά στον κόσμο»

«Αν δεν μαζευτούν 15.000.000 €, θα επιστρέψουμε τα λεφτά στον κόσμο»

Μία από τις ατάκς του Σπύρου Θεοδωρόπουλου, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους παλαίμαχους το μεσημέρι της Δευτέρας.

Όπως σας ενημερώσαμε, ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν, είναι να ηγηθούν οι παλαίμαχοι σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθεί από τους φίλους της ομάδας ένα ποσό της τάξης των 15.000.000€. Συγκεκριμένα, το παράδειγμα τέθηκε ως εξής: Nα βρεθούν 300.000 Παναθηναϊκοί και να βάλουν στην ομάδα 50€ από το υστέρημά τους. Αν όμως δεν συγκεντρωθεί το ποσό, τότε να επιστραφούν τα χρήματα στον κόσμο.

«Αν δεν καταφέρουμε να μαζέψουμε τα 15 εκατομμύρια ευρώ, τότε οφείλουμε να επιστρέψουμε τα χρήματα σε όσους έβαλαν. Δεν θα πειραχτεί τίποτα απ’ τα λεφτά μέχρι να μαζευτεί το απαιτούμενο ποσό. Και αν αυτό δεν γίνει, θα προχωρήσουμε σε επιστροφές», ήταν η πρόταση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου, που βρήκε σύμφωνους όσους ήταν παρόντες στο Χίλτον.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News