Δεν είναι αστείο: Υπάρχουν πολλά κίνητρα

Δεν είναι αστείο: Υπάρχουν πολλά κίνητρα

[ads]

Ανεξάρτητα από το αποψινό αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός, έχει αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για φέτος. Όμως οι παίκτες οφείλουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να “ματώσουν” την φανέλα που φοράνε. Γράφει ο Διονύσης Δημητρόπουλος.

[ads2]
Αρχικά, δε νοείται να λέγεσαι Παναθηναϊκός και να μην έχεις ως έναν και μοναδικό στόχο τη νίκη. Ακόμα και σε ένα παιχνίδι σαν το σημερινό που βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει. Η ομάδα έχει αποκλειστεί, όμως οφείλει να “συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα” στη φετινή της ευρωπαϊκή πορεία.

Εκτός από το οικονομικό σκέλος το οποίο έχει γίνει σημείο αναφοράς αρκετές φορές, υπάρχουν και άλλοι ουσιαστικοί λόγοι για να πάρει τη νίκη το Τριφύλλι.

Πρώτα απ’ όλα για να σπάσει το τεράστιο αρνητικό σερί που έχει δημιουργήσει μετά το 2012 στη φάση των ομίλων. Συγκεκριμένα, οι πράσινοι στους 12 τελευταίους ευρωπαϊκούς αγώνες για τη φάση των ομίλων, δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης. Μία επικράτηση στη σημερινή αναμέτρηση θα βάλει τέλος στο πιο αρνητικό σερί στην ευρωπαϊκή ιστορία της ομάδας.

Εκτός από τα παραπάνω, το Τριφύλλι χρειάζεται τη νίκη ώστε να μην “πέσει” περισσότερο στην ειδική βαθμολογία της UEFA. Σε περίπτωση που σήμερα δε κερδίσει, θα “πέσει” 6 ακόμα θέσεις. Από την άλλη, σε περίπτωση που νικήσει, θα ανέβει -προσωρινά- στην 119η θέση της ειδικής κατάταξης.

Για την τιμή των όπλων ο Παναθηναϊκός, για την απόδοση του 2,25 εμείς…. ⇒ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News