Δε δέχθηκε τη μείωση και αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό

Δε δέχθηκε τη μείωση και αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό

Οι αποχωρήσεις στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού συνεχίζονται. Ο γυμναστής των τμημάτων υποδομής Βαγγέλης Μπέκας δε θα συνεχίσει στο Κορωπί, μιας και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χαράξουν χωριστούς δρόμους.

Η αρχή έγινε την Πέμπτη όταν ο μέχρι πρότινος προπονητής Νέων Βαγγέλης Σάμιος ανακοίνωσε στους παίκτες του ότι δε είναι την επόμενη σεζόν στο σύλλογο, αλλά εκείνη τη στιγμή η αποχώρηση του δεν είχε οριστικοποιηθεί.

Οι λόγοι είναι καθαρά οικονομικοί για την αποχώρηση του Μπέκα ήταν κυρίως οικονομικοί, καθώς του προτάθηκε μείωση των αποδοχών του και εκεί υπήρξε διαφωνία με τον διευθυντή των υποδομών Τάκη Φύσσα και αποφάσισαν να λήξουν τη συνεργασία τους.

Στον Παναθηναϊκό δεν είχαν παράπονα από τον γυμναστή και την δουλειά του και μάλιστα τόσο οι προπονητές της ακαδημίας όσο και αρκετοί παίκτες των τμημάτων υποδομής μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την αξία του και τον τρόπο εκγύμνασης του.

Έρχεται με… φόρα ο Μπετατζής από την χτεσινή ανατροπή, που πλήρωσε x34… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News