Το ΧΡΥΣΟ συμβόλαιο σε Μπεργκ

Το ΧΡΥΣΟ συμβόλαιο σε Μπεργκ

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο του Σαββάτου, ο Παναθηναϊκός προσφέρει συνολικά 3.3 εκατ. ευρώ στον Σουηδό επιθετικό μέχρι το 2019, με 900 χιλ. ευρώ ετήσιες αποδοχές για τον πρώτο χρόνο, 1 εκατ. για τον δεύτερο και 1.1 εκατ. ευρώ για τον τρίτο, ενώ για κάθε χρόνο συμβολαίου ο Μπεργκ θα λαμβάνει 100.000 ευρώ όταν συμπληρώνει το 50% των συμμετοχών.

[ads2]

Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει μία διαφορά, καθώς ο παίκτης φέρεται να θέλει μεγαλύτερες «σίγουρες» αποδοχές της τάξης του 1.2 εκατ. ευρώ ετησίως με μικρότερα μπόνους.

Ωστόσο η διαφορά αναμένεται να γεφυρωθεί στην τελική διαπραγμάτευση και ο αρχισκόρερ του Παναθηναϊκού να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News